Nederlandse Kastelenstichting - kenniscentrum voor kasteel en buitenplaatsNederlandse Kastelenstichting - kenniscentrum voor kasteel en buitenplaatsNederlandse Kastelenstichting - kenniscentrum voor kasteel en buitenplaats

Excursies voor donateurs

Excursieprogramma 2020        INSCHRIJVEN

Kasteel Rechteren, Dalfsen, UITGESTELD
Kasteel Wisch en Kasteel Kemnade, Terborg en Wijnbergen, zaterdag 6 juni, AFGELAST
Kasteel Bouvigne en Kasteel van Breda, Breda, zaterdag 4 juli, AFGELAST
Huis te Linschoten, Linschoten, vrijdag 21 augustus, AFGELAST
Buitenplaats Trompenburgh en Gooilust, `s-Graveland, zaterdag 26 september

De inschrijving is in eerste instantie alleen voor donateurs, hier kunt u donateur worden.

INSCHRIJVEN

U kunt deelnemen aan 2 excursies en 3 voorkeuren opgeven. Iedere begunstiger kan maximaal één introducé(e) meenemen. Aanmelding is mogelijk tot 1 april. De indeling geschiedt op volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Na indeling ontvangt u van ons een bevestiging. U bent echter pas van deelname verzekerd na ontvangst door ons van het voor de excursie verschuldigde bedrag. Wij wijzen u er met nadruk op dat bij álle excursies sprake is van veel lopen en trap(pen) beklimmen en deze niet rolstoeltoegankelijk zijn. Voor deelnemers aan de excursies van de NKS is een reis-ongevallenverzekering afgesloten. Na een interessante rondleiding door kasteel of buitenplaats, bezoeken wij ook de bijbehorende tuin- en parkaanleg. Aan het eind van de middag volgt een informele afsluiting, waarbij wij - vaak met de gastheer en gastvrouw - napraten onder het genot van een drankje en een hapje. 

Heeft u vragen, dan kunt u ons bellen via telefoonnummer 033-5100 577 of mailen via info@kastelen.nl.

Huis Bergh    

Na een interessante rondleiding door kasteel of buitenplaats, bezoeken wij ook de bijbehorende tuin- en parkaanleg. Aan het eind van de middag volgt een informele afsluiting, waarbij wij - vaak met de gastheer en gastvrouw - napraten onder het genot van een drankje en een hapje.

Kijk hier voor een impressie van de vorige excursies.  

NKS | Klooster OLV Ter Eem | Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort | T 033 51 00 577 | E | KvK nr.: 41149488