Nederlandse Kastelenstichting - kenniscentrum voor kasteel en buitenplaatsNederlandse Kastelenstichting - kenniscentrum voor kasteel en buitenplaatsNederlandse Kastelenstichting - kenniscentrum voor kasteel en buitenplaats

Win kaarten voor het Robin Hood Festival op kasteel Hoensbroek

Facebook win actie Dag van het Kasteel op tweede pinksterdag
Vertel ons hier waarom je op Dag van het Kasteel naar kasteel Hoensbroek wilt maak kans op een familieticket voor 2 volwassenen en 2 kinderen voor 16 mei. We geven vier familietickets weg. Meedoen kan tot en met zaterdag 14 mei. Zondag krijgen de winnaars bericht.
Deze pinksterdagen wordt op Kasteel Hoensbroek in Limburg het Robin Hood Festival gehouden. Op dit boogschietevenement voor het hele gezin kunnen kinderen boogschieten op een parcours. Er zijn verschillende optredens te bekijken van geoefende boogschutters in prachtige historische kleding. Ook worden er met jachthonden demonstraties apporteren gegeven.
Andere activiteiten: een eigen Robin Hood hoedje maken, een schild te knutselen en zich te laten schminken. Kinderen mogen verkleed komen.
Het boogschietevenement voor het hele gezin vindt plaats op beide Pinksterdagen zondag 15 en maandag 16 mei van 10.00 tot 17.30 uur. Zie hier voor meer info. 
 

 

 
NKS | Klooster OLV Ter Eem | Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort | T 033 51 00 577 | E | KvK nr.: 41149488